Gemeentelijke waarderingsspeld voor Rekreade

Gemeentelijke waarderingsspeld voor Rekreade

De 50ste Rekreade zit er alweer op! Al vijf decennia zetten vrijwilligers van Rekreade zich in voor kinderen in Zandvoort en omstreken. Voor het gemeentebestuur van Zandvoort was dat aanleiding om de Gemeentelijke Waarderingsspeld toe te kennen aan het stichtingsbestuur en alle vrijwilligers. 

Voor het bestuur van Rekreade kwam de toekenning van het waarderingssteken als een totale verrassing. Desalniettemin zijn wij uiteraard zeer trots dat wij als negende organisatie dit waarderingsteken hebben mogen ontvangen. Hoewel het waarderingsteken is uitgereikt aan het bestuur, is het uiteraard bedoeld voor alle vrijwilligers die zich de afgelopen 50 jaar hebben ingezet voor Rekreade. 

Burgemeester Meijer, wethouders Bluijs en Toonen, het oude en nieuwe bestuur. (foto: Joop van Nes Jr.)

Burgemeester Niek Meijer en wethouders Gert-Jan Bluijs en Gert Toonen kwamen ook naar Santekraampie om het oude bestuur te bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren. Ook het huidige bestuur heeft hun dank en erkenning uitgesproken voor het werk dat het oude bestuur de afgelopen jaren heeft verricht. 

Santekraampie

Voor het eerst werd Santekraampie georganiseerd op het plein voor het Louis Davids Carré. De nieuwe locatie viel in goede smaak. Er was voldoende ruimte voor de vele activiteiten én voor poppenkast en volksdansen. In totaal bezochten bijna 170 kinderen Santekraampie dit jaar. 

Naast de teamleden konden wij tijdens Santekraampie ook rekenen op de hulp van een hoop mensen die hun handen flink uit de mouwen hebben gestoken. Ook speciale dank naar De Lachende Zeerover en Albert Heijn Zandvoort voor hun trouwe sponsoring. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *